10-10 DIERENARTS2_edited.jpg
Dierenarts

Bernadette Spaak DVM

Ik ben Bernadette Spaak, dierenarts in hart en nieren. Geboren en getogen in het Gooi. Na de opleiding Diergeneeskunde (studierichting Paard) "Met Genoegen" te hebben volbracht, heb ik op verschillende plekken gewerkt. Onder andere voor het Veterinair Centrum Someren in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk voor Equine Sport Vets. Ook ben ik eigen baas geweest van de Ambulante Kliniek voor Dieren, waarbij we rondreden door Gooi en Vechtstreek voor paard en kleine huisdieren. Tot slot heb ik de afgelopen twee jaar op uitzendbasis veel gewerkt voor grote gezelschapsdieren klinieken in den lande.

Afgelopen jaren begon het oude gevoel om weer voor mijzelf te beginnen toch wel te knagen, de definitieve stap is gezet in februari 2019 toen Dierenkliniek DeZadelkamer feit werd.

Lid van en bezig met

Ik ben lid van de Engelse British Equine Veterinary Association (BEVA), ik ben geen lid van de Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde maar werk wel volgens hun richtlijnen. Behalve afgestudeerd dierenarts ben ik gecertificeerd in Acupunctuur, Dry Needling en Medical Taping bij paarden en pas ik deze technieken graag toe omdat dat past in de holistische aanpak.

Van de nieuwste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde ben en blijf ik op de hoogte door het volgen van nascholing in binnen- en buitenland. In het verschiet ligt een opleiding in de chiropractie bij de Backbone Academy.

Maak nú een afspraak
Dierenkliniek DeZadelkamer Facebook referentie

"Energieke en vriendelijke moderne dierenarts. Zeer deskundig, betrokken en eerlijk over het te verwachten resultaat. Werkt ook no-nonsense complementair als je dit
aanspreekt. Aanrader!"

CONTACT

 

Dierenkliniek DeZadelkamer

Bussumergrintweg 65

1217 BN  HILVERSUM

0031 (35) 2036996

dierenkliniek@dezadelkamer.eu

OPENINGSTIJDEN

Maandag     8.30 tot 19.00 uur

Dinsdag        8.30 tot 19.00 uur

Woensdag    8.30 tot 19.00 uur

Donderdag    8.30 tot 19.00 uur

Vrijdag          8.30 tot 19.00 uur

Zaterdag       8.30 tot 12.00 uur

Zondag         gesloten

Spoed Paard 24/7 bereikbaar

Spoed GD       MC voor Dieren

Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van de KNMvD

©2020 by DeZadelkamer.