Holistisch Consult

Furry Dog
Branch

Het Holistisch Consult

Tijdens het holistisch consult breng je je hond, kat of konijn langs in de kliniek - of wij komen bij je thuis natuurlijk. 

Voor het consult vult u ons formulier in waarin we zo veel mogelijk achtergrond informatie verzamelen van uw dier. Na dit formulier mondeling doorlopen te hebben gaan we uw dier uitgebreid onderzoeken.  Zo controleren we slijmvliezen, tong, ogen, gebit, hart en longen. We voelen de buik of alles soepel en niet afwijkend voelt, we testen een meegebracht urine monster op de status van nieren en urinewegen. We nemen een paar druppels bloed af en controleren hiermee de werking van de organen.

Het voordeel van dit onderzoek is dat het heel uitgebreid is en als er vragen waren die open stonden over de gezondheid van uw dier dan hebben we tegen het einde van dit uur vast antwoorden en kunnen we een plan van aanpak maken.​

Online inschrijfformulier

Diersoort
arrow&v

Dank je wel voor het invullen van het formulier, we komen z.s.m. bij u terug.

 

De informatie, die u ons stuurt via dit formulier, geeft ons de benodigde informatie om uw dier te kunnen behandelen. Klik hier voor onze privacyverklaring.

Met het verzenden van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Boetiek Kliniek DeZadelkamer. Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen en/of te printen.

Kunt u bij beschrijving van de klachten zo volledig mogelijk zijn? Dus duur van de klachten, eerste verschijnselen, welke behandeling(en) al zijn geprobeerd, wat hun effect was, etc. etc.

Vul alle verplichte velden [*] in en vergeet niet aan te vinken dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.