Huisdieren

Met uw hond, kat, kip, konijn of ander huisdier bent u bij mij aan het juiste adres! U kunt terecht met uw dier voor vaccinaties na gezondheidscheck of vaccinatie check (titeren), voor uitgebreid bloedonderzoek, bewegingsanalyses, eigenlijk alles wat een reguliere dierenart doet.

Ook bij huisdieren kies ik voor een holistische aanpak. Kijken naar het volledige plaatje en niet alleen naar de kwaal, die de aanleiding en reden was om met uw huisdier naar mij toe te komen. Ik onderzoek wat de achterliggende redenen kunnen zijn waarom uw dier pijn heeft of ziek is.

​​

Om uw huisdier goed te kunnen behandelen, beschik ik over state of the art apparatuur voor echografie, bloed- en urine analyse. De combinatie van diagnostica en ervaring met liefde voor dieren en gezond verstand maken deze dierenkliniek uniek.

Book gemakkelijk online, of mail of bel voor het maken van een afspraak als u met uw huisdier bij Dierenkliniek DeZadelkamer wil langskomen. Wij zijn gebaseerd in Hilversum, op de grens van Bussum.

U kunt uitsluitend op afspraak terecht. Zodoende kan ik uw huisdier de behandeling, aandacht en tijd geven, die het verdient. 

Yellow and White Product Trifold Brochur