CONTACT

 

Dierenkliniek DeZadelkamer

Bussumergrintweg 65

1217 BN  HILVERSUM

0031 (35) 2036996

dierenkliniek@dezadelkamer.eu

OPENINGSTIJDEN

Maandag     8.30 tot 17.00 uur

Dinsdag        8.30 tot 17.00 uur

Woensdag    8.30 tot 17.00 uur

Donderdag    8.30 tot 17.00 uur

Vrijdag          8.30 tot 17.00 uur

Zaterdag       gesloten

Zondag         gesloten

24/7 bereikbaar

voor bestaande klanten!

Trotse connected professional!

©2019 by DeZadelkamer.

Klinisch

Met een gedegen onderzoek kom je al een heel end

Röntgen & Echografie

State of the Art

Behandeling

Diagnostiek gedaan? Volgt nu behandelen!

Hoe wij werken:

 

Je hebt een kreupel paard en dat is balen. Wat is er mis met hem, waar zit het exact, hoelang gaat dit duren? Maar ook: Iedereen zegt dat ze prima loopt maar ik voel dat er iets mis is. Allemaal vragen, wie geeft je een antwoord?

Als je ons belt dan komen wij vaak dezelfde dag nog langs. We bekijken jouw paard eerst grondig in stilstand, vervolgens mag jij aan het werk. We monsteren in stap en draf in de rechte lijn, dan volgt - indien dit nodig is - het longeren op de zachte en harde volte en daarna de buigproeven. 

 

Regelmatig is er sprake van een subtiele kreupelheid die het paard alleen laat zien als er bijvoorbeeld een bepaalde oefening gevraagd wordt. In dat geval zadelen we op en gaan we jouw paard bekijken onder de man. 

Hierna komen de locale verdovingen, dit doen we totdat jouw paard 85-95% verbeterd is op deze verdovingen. We hebben nu een goed beeld van wat er aan de hand is, we weten waar de pijn zit en we kunnen dat gebied direct in beeld brengen met röntgen en echografie.

We hebben altijd röntgen en echografie standaard bij ons, deze modernste apparaten geven een perfect beeld van wat er binnen speelt, je krijgt de röntgenbeelden en het klinisch verslag dezelfde dag in de mailbox.

En dus: diagnose volgt meteen en behandeling en revalidatie plan ter voorkoming van recidive worden ook meteen ingezet. Dus vanaf nu geen ellenlange wachttijden meer, geen eindeloos stappen aan de hand niet wetende wat er aan de hand is maar gedegen onderzoek, diagnose en behandelplan van jouw Ros, allemaal binnen 24 uur.