Dierenkliniek DeZadelkamer

Hallo en welkom bij Dierenkliniek DeZadelkamer! 

Wij zijn in eerste instantie een kliniek voor paard en pony, daarnaast hebben wij een gloednieuwe, moderne kliniek in een oude vertrouwde ruimte om de kleinere huisdieren te ontvangen.

Voor Paard

Voor de paarden bent u bij ons aan het juiste adres! Uw paard is veilig in onze handen, of het nu om een simpele vaccinatie gaat, het behandelen van zijn gebit of om ingewikkeldere zaken zoals een kreupelheidsonderzoek.

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Met een holistische aanpak - dat wil zeggen dat het volledige plaatje in ogenschouw wordt genomen - benaderen we 'onze' paarden en ponies.

Wij hebben echografie apparatuur, we zijn bezig met mobiele röntgen en laser. Naast de reguliere diergeneeskunde behandelen wij paarden met Dry Needling en Acupunctuur. 

 

Voor uw paarden en ponies rijden we rond. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Voor de Kleine Huisdieren

Ook voor de kleine huisgenoten bent u bij ons aan het juiste adres! Uw hond, kat, konijn of kip is veilig in onze handen, of het nu om een simpele vaccinatie gaat, maar ook voor bloed- en urine onderzoek.

 

Het gezond houden van 'onze' kleine huisdieren, daar ligt onze focus. Preventieve gezondheidszorg, met Health en Dental Checks en de controles van vaccinatie status, ook bekend als het 'titeren', zijn hierin belangrijk. Als uw postcode 1217 is, of als u een bekende van een bekende bent, dan kunt u hier naar onze mogelijkheden informeren. 

Goede doelen van DeZadelkamer

Jaarlijks zal een bepaald deel van de winst van Dierenkliniek DeZadelkamer gedoneerd worden aan Stichting Brooke.

 

Omdat dit een goed doel is waar men zoveel uitstekend werk verricht voor de dieren. Daarnaast doet de Stichting Brooke ook goed werk voor de eigenaren van die dieren. Zo laten ze onder andere zien, door het geven van cursussen, lezingen, etc.  dat als je goed voor je dier zorgt je veel langer profijt hebt van zijn diensten en dat is win-win.

Daarnaast verzamelen wij doppen voor de KNGF Geleidehonden. Meer informatie over deze inzamelingsactie vind u hier.

 

Wist u dat u uw lege cartridges en oude telefoons bij ons kunt inleveren? Deze verzamelen we voor de CliniClowns. Meer informatie vind u daarover hier.

 

Doet u ook mee?

Recensie

“Bernadette is een super vriendelijke en professionele dierenarts die de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Wij zijn heel blij met haar!” 

 

—  Alice Theunissen op Facebook

CONTACT

 

Dierenkliniek DeZadelkamer

Bussumergrintweg 65

1217 BN  HILVERSUM

0031 (35) 2036996

dierenkliniek@dezadelkamer.eu

OPENINGSTIJDEN

Maandag     8.30 tot 19.00 uur

Dinsdag        8.30 tot 19.00 uur

Woensdag    8.30 tot 19.00 uur

Donderdag    8.30 tot 19.00 uur

Vrijdag          8.30 tot 19.00 uur

Zaterdag       8.30 tot 12.00 uur

Zondag         gesloten

Spoed Paard 24/7 bereikbaar

Spoed GD       MC voor Dieren

Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van de KNMvD

©2020 by DeZadelkamer.