top of page

Pup - en Kitten Consultatie bij De Zadelkamer

Van Harte Gefeliciteerd! Je hebt (of krijgt binnenkort) je puppy of kitten in huis.

Natuurlijk wil je dat je jongste familielid opgroeit tot een gezond individu, zowel van lichaam als van geest.

Doorgaans geven we ze op 9 en 12 weken een uitgebreide gezondheidscheck en de nodige prikjes. Op 12 weken krijgen ze hun laatste puppy of kitten vaccinatie en daarna zien we ze normaalgesproken pas weer terug als ze voor castratie of sterilisatie komen - dit geld voor de kittens - of pas op 1-jarige leeftijd - dit geld voor de puppies.

De periode na de 12weken is wel echt superbelangrijk om alles te leren en daar willen we heel graag bij helpen. Daarom:

het puppy / kitten consultatie bureau!

Wat houdt een puppy of kitten consultatie precies in? 

In ieder geval veel snoepjes en speelgoed 😊 en niks met dwang: het moet immers een leuke ervaring blijven bij ons in de praktijk.

Danielle gaat je lieveling leren om op de weegschaal en de behandeltafel te staan en dat het niet eng is. We kijken naar de tandjes of alles goed doorkomt, ook de oortjes bekijken we gelijk even want tja dat is ook goed om te leren.

Verder gaan we het hebben over ontwormen, hondenschool, voeding, verzekering, sterilisatie en ook hoe de vacht verzorgd moet worden. Uiteraard mag u Danielle ook van alles vragen 🧐 

U mag elke maand gratis op afspraak langskomen. Op een speelse manier helpen we met het leggen van een goede dierenartsbezoek - basis tussen u en uw dier en daardoor vindt hij/zij voor de rest van zijn leven een bezoek aan de dierenarts helemaal geen probleem meer!

Kosten

Kosten : gratis - na afloop wordt een mooie kaart, een bosje bloemen of wat chocolade natuurlijk wel gewaardeerd als u blij met ons bent!

Wanneer

op afspraak bij Danielle

Interesse?

Meld je hier aan!

781A5369.jpg
bottom of page