top of page

Vaccinatie & Titer Sessie @ De Zadelkamer

EEN VACCICHECK IN DE OMGEVING VAN HILVERSUM?

 

We hadden altijd vaccicheck titersessies op zaterdagen. We krijgen alleen veel vragen of het niet door de weeks ook uitgevoerd kan worden.

 

Natuurlijk kan dat wel! Titeren is alleen een tijdrovende test en daardoor relatief duur om voor 1 dier in te zetten. Het scheelt heel veel geld als we meerdere dieren per keer kunnen testen.

 

Om iedereen tegemoet te komen en om kosten te besparen testen we daarom nu op 2 vaste momenten in de week. Het druppeltje bloed wat voor de test nodig is nemen we op al onze werkdagen af, het kan dus wel een paar dagen duren voordat de testresultaten er zijn. 

Vaccicheck - wat is dat eigenlijk?

Wat is er nou mooier dan weten of je dier goed beschermd is tegen de ziektes waartegen we ze willen beschermen? Daarvoor is er de Vaccicheck!

De Vaccicheck bepaalt de titers van de ziektes die in de “grote cocktail” zitten, dat zijn Parvo, hondenziekte (Distemper) en besmettelijke leverziekte (HCC) bij de hond òf kattenziekte (Panleukopenie) bij de kat. De titers van de Ziekte van Weil, Kennelhoest en Rabiës worden niet bepaald.

Hoe werkt het?

Eerst worden uw dier grondig nagekeken, dan wordt er een druppel bloed afgenomen. Deze druppel bloed wordt op een vast moment in de week bekeken. U krijgt doorgaans na een paar dagen de uitslag van de vaccinatie status van uw dier, hierna kunnen we een plan van aanpak maken om uw dier ook in de toekomst goed beschermd te houden tegen deze ziektes.

Tarieven zijn als volgt:

Vaccicheck titerbepaling: €45,00

Health check behorend bij de vaccinatie: €46.35

Vaccinatie ziekte van Weil: €22,50

Bijkomende vaccinaties (kennelhoest en rabiës): €30.00 per stuk

 

 Er is een pinapparaat aanwezig. We werken alleen op afspraak.

 

Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bellen naar 035 203 6996 of een afspraak op de dag inplannen via onderstaand formulier.

 

We verzoeken u om op tijd aanwezig te zijn.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ook naar dit nummer bellen.  

Schrijf je in voor een Vaccinatie / Titer Sessie

Dank jullie wel voor het aanmelden voor de titersessie!

formulier titer sessie
bottom of page