top of page

DeZadelkamer

Huisdieren

Je bent van Harte welkom met Hond, Kat, Konijn, Cavia, Kip

781A5437.jpg

Huisdieren

Een dierenkliniek waar uw huisdier zich thuis voelt,  waar uw hond zich ontspant in de tuin (wel aangelijnd natuurlijk), terwijl u met een kop koffie in de hand geniet van de tuin en de dieren om u heen, of waar uw kat of konijn vanaf veilige hoogte in de voorruimte de zaken kan overzien.
 

Als gezin met huisdieren beseffen wij als geen ander dat uw huisdier bij uw familie hoort en dat een bezoek aan de dierenarts meer een noodzakelijk kwaad is dan wat dan ook.

Daarom is een bezoek aan ons anders. Elk dier en zijn/haar baasje geven wij tijd en aandacht en doen onze uiterste best om op een angst vrije en prettige manier te werken (zie Fear Free Pets).

Uiteraard beslissen we niet voor u, maar samen met u over

de beste zorg voor uw huisdier. Meer weten? Maak zelf een afspraak

Naast dat we op een fear free manier werken bieden wij, dierenarts en assistentes van Dierenkliniek De Zadelkamer, service en kwaliteit wat betreft het welzijn van en de medische zorg voor uw huisdier (hond, kat, konijn, cavia, knaagdier, vogel en bijzondere dieren).

 

Wij maken gebruik van moderne technische mogelijkheden in een klassiek ingerichte praktijk. Wij zorgen ervoor zeer goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Dit zorgt voor hoogstaande diergeneeskunde voor een eerlijke prijs.

Uw huisdier is bij Dierenkliniek De Zadelkamer in goede, medische handen. We hebben veel ervaring met:

  • Jaarlijkse gezondheidscontroles en vaccinaties

  • Titerbepaling voor vaccinatie op maat

  • Chirurgie (van sterilisaties en castraties tot complexere operaties)

  • Tandheelkunde

  • Röntgendiagnostiek

  • Echografisch onderzoek

  • Laboratorium interpretaties

781A5497.jpg

Thuisvisites

Kunt u niet bij ons langskomen,  dan komen wij naar u!

 

Voor sommige dieren (stressgevoelig, lastig te vervoeren, in de kliniek niet te benaderen, etc.) en/of sommige eigenaren (zelf beperkt mobiel, weinig tijd etc.) is het beter / fijner om het dier thuis te laten onderzoeken.

 

Speciaal voor die dieren komt Dierenkliniek De Zadelkamer ook aan huis. Gezien de centrale ligging kan hiervoor een afspraak gemaakt worden in Hilversum, Bussum, Kortenhoef, 's Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Huizen, Blaricum, Laren.

 

Staat uw woonplaats er niet tussen? Informeer hier naar onze mogelijkheden.

bottom of page