PAARDEN

 

Uw paard is bij DeZadelkamer in goede handen. Met (top) sport- en recreatiepaarden heb ik ervaring opgedaan in de jaren dat ik in Engeland als paardenarts heb gewerkt.

 

Mijn passie ligt bij het onderzoek naar kreupelheid en de efficiënte behandeling daarvan. Daarnaast is onderzoek naar en analyse van de oorzaken van poor performance en de behandeling daarvan een paradepaardje van mij. Natuurlijk is het doel van iedere behandeling dat het paard snel weer goed gaat presteren. Goed presteren geeft een kick aan ruiter en paard. Goed presteren geeft ook aan mij een kick.

 

Een gezonde geest huist ook bij paarden in een gezond lichaam. Daarom benader ik mijn patiënten met een holistische aanpak. Klein voorbeeld: een paard dat kreupel is, heeft bijna altijd een lange voorgeschiedenis van compenseren en wil je verschil maken dan moet je meer dan alleen het kreupele been aanpakken.

​ 

Ik behandel regelmatig paarden met acupunctuur en dry needling. DeZadelkamer werkt tevens met de ultiem functionele High Power Laser waardoor de herstel periode van wonden en peesblessures aanzienlijk korter wordt. ​

Om mijn professionele objectiviteit te waarborgen doe ik uitsluitend in opdracht van kopers klinische en röntgenologische keuringen. Voor meer informatie neemt u contact op.

DeZadelkamer beschikt over de nieuwste mobiele apparatuur voor echografie en röntgenonderzoek. DeZadelkamer is 100% mobiel. Vul het formulier in of mail of bel voor het maken van een afspraak en ik kom graag naar u toe om uw paarden en pony’s zorgvuldig en doelmatig te behandelen.

Let op: Momenteel hanteer ik een patiëntenstop. Heeft u interesse om zich als klant bij Dierenkliniek DeZadelkamer te voegen, stuur een formulier in en u komt op de wachtlijst te staan.

.

CONTACTFORMULIER PAARD
Wat is de reden van uw afspraak?

CONTACT

 

Dierenkliniek DeZadelkamer

Bussumergrintweg 65

1217 BN  HILVERSUM

0031 (35) 2036996

dierenkliniek@dezadelkamer.eu

OPENINGSTIJDEN

Maandag     08.30 tot 19.00 uur

Dinsdag        08.30 tot 19.00 uur

Woensdag    08.30 tot 19.00 uur

Donderdag    08.30 tot 19.00 uur

Vrijdag          08.30 tot 19.00 uur

Zaterdag       08.30 tot 12.00 uur

Zondag         gesloten

Spoed Paard 24/7 bereikbaar

Spoed GD       MC voor Dieren

Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van de KNMvD

©2020 by DeZadelkamer.