top of page

Over Ons

Gepassioneerde Liefhebbers van Dieren

Patiënt op tafel vraagt om wat lekkers aan Daphne

Ons Verhaal

Ieder mens dat met dieren werkt doet dit omdat dit hun passie is. Dat is overal zo en dit is ook zo bij ons. Onze passie is het om dieren gezond te houden en als ze ziek zijn ze beter te maken. Als beter maken helaas geen optie meer is, dan zijn wij er om ook dit proces met liefde en aandacht zo goed mogelijk te begeleiden.

Wij zijn Dierenkliniek De Zadelkamer en we zijn een zelfstandige kliniek. 

Ontmoet ons Team

120722 BERNADETTE SPAAK 07.jpg

Bernadette Spaak

Dierenarts

Ik ben Bernadette Spaak en ik ben dierenarts. Het is een beetje een standaard tekst maar sinds ik me kan heugen wil ik dierenarts worden en nu ben ik dat alweer een tijdje. 

Ik heb in veel klinieken in den lande gewerkt, ik heb ook een tijd in Engeland gewerkt en het voordeel hiervan is dat je echt een idee krijgt hoe je wel en juist niet met je patiënten en cliënten om wil gaan. Mede met deze ervaring heb ik Dierenkliniek De Zadelkamer opgezet. Kom het eens proberen, het bevalt vast!

Naast mijn werk als dierenarts ben ik de trotse mama van Rosie, trotse tante van mijn neefjes en nichtjes, vind jij mij veel te onregelmatig te paard of op de bok, vind ik het wandelen van mijn honden heerlijk en zie je mij regelmatig in de tuin.

Hartelijke groet en wie weet tot ziens!

42A95089-05A7-406E-B6FA-68D873ADC0BA.heic

Daphne Wink

(Bijna) Dierenarts en Gedragstherapeut

Mijn naam is Daphne, ik ben 24 jaar oud en de komende maanden kom ik in de Zadelkamer assisteren als dierenartsassistente.

 

Momenteel ben ik nog studerende en ik zal juni 2023 afstuderen als dierenarts. In de tussentijd ben ik ook begonnen aan een 2e studie, Clinical Animal Behaviour, om meer te leren over diergedrag en het helpen van dieren met gedragsproblemen.

 

In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilligster bij een dierenasiel, waar ik met veel liefde en plezier al 7 jaar kom.

 

Ik zie er van harte naar uit om u in de Zadelkamer te ontmoeten! 

IMG_2229.jpg

Daniëlle Cohen Rodrigues

Paravet /Hoofd Verpleging

Ik ben Danielle Cohen Rodrigues en werk sinds 1 Mei 2023 bij Dierenkliniek de Zadelkamer.

Ik heb een bruine labrador Senna van 8 jaar oud en zij gaat elke dag gezellig mee naar het werk. 

Al vanaf jongs af aan zijn dieren mijn grote passie. Alles moest mee naar huis om beter gemaakt te worden tot soms grote frustratie van het thuisfront.

Nog iedere dag zelfs na 30 jaar geniet ik van de keuze die ik destijds maakte om paraveterinair te worden. 

Bij Dierenkliniek de Zadelkamer voelt het werken elke dag als een feestje en zeker met zulke leuke collega's en leuke klanten.

 

Ik hoop u snel te verwelkomen.

bottom of page