top of page

Over Ons

Gepassioneerde Liefhebbers van Dieren

Patiënt op tafel vraagt om wat lekkers aan Daphne

Ons Verhaal

Ieder mens dat met dieren werkt doet dit omdat dit hun passie is. Dat is overal zo en dit is ook zo bij ons. Onze passie is het om dieren gezond te houden en als ze ziek zijn ze beter te maken. Als beter maken helaas geen optie meer is, dan zijn wij er om ook dit proces met liefde en aandacht zo goed mogelijk te begeleiden.

Wij zijn Dierenkliniek De Zadelkamer en we zijn een zelfstandige kliniek. 

Ontmoet ons Team

781A5144kopie.jpg

Bernadette Spaak

Dierenarts

Ik ben Bernadette Spaak en ik ben dierenarts. Het is een beetje een standaard tekst maar zoals zo veel van mijn collega's wereldwijd wilde ik al sinds ik me kan heugen dierenarts worden en na een lang traject ben ik dat nu alweer een tijdje, living the dream!

Afgestudeerd Met Genoegen en veel plezier in Utrecht, heb ik in veel dierenklinieken in den lande gewerkt voor met name kleine huisdieren en tussendoor ook een tijd in Engeland als sportpaardenarts. Het voordeel van werken op veel verschillende plekken is dat je echt een idee krijgt hoe je wel en juist niet met je patiënten en cliënten om wil gaan. Mede met deze ervaring heb ik Dierenkliniek De Zadelkamer opgezet. Kom het eens proberen, het bevalt vast!

Qua privé leven: ik ben de trotse mama van de allerliefste en - mooiste dochter die je je kunt voorstellen. Mijn hobby's zijn momenteel lichtelijk verwaarloosd maar ik hoop ze in de toekomst weer met regelmaat en verve op te kunnen pakken 

Hartelijke groet en wie weet tot ziens!

781A5315.jpg

Daniëlle Cohen Rodrigues

Paravet /Hoofd Verpleging

Ik ben Danielle Cohen Rodrigues en werk sinds 1 Mei 2023 bij Dierenkliniek de Zadelkamer.

Ik heb een bruine labrador Senna van 8 jaar oud en zij gaat elke dag gezellig mee naar het werk. 

Al vanaf jongs af aan zijn dieren mijn grote passie. Alles moest mee naar huis om beter gemaakt te worden tot soms grote frustratie van het thuisfront.

Nog iedere dag zelfs na 30 jaar geniet ik van de keuze die ik destijds maakte om paraveterinair te worden. 

Bij Dierenkliniek de Zadelkamer voelt het werken elke dag als een feestje en zeker met zulke leuke collega's en leuke klanten.

 

Ik hoop u snel te verwelkomen.

bottom of page