top of page
Search

DeZadelkamer Nieuwjaarswandeling '21

Wat een jaar! De eerste zondagochtend van januari 2020: de eerste editie van de traditionele DeZadelkamer Nieuwjaarswandeling is gelopen, Corona is het verfrissende Mexicaanse biertje en gezichtsbedekking is bij wet verboden. Maart 2020 de hele wereld ligt plat, iedereen zit thuis en de lucht en waters klaren op. Nu eind 2020 loopt iedereen verplicht met neusmond maskers op, zijn de eerste vaccins in omloop, is Trump definitief on the way out en kijken we terug op een bewogen jaar waarin iedereen roeit met de riemen die er zijn en we op een bizarre manier toch wel nader tot elkaar komen.


Veel mensen nemen nieuwe familieleden in huis, schattige pups en kittens die oh zo welkom zijn. Andere mensen hebben het verder gezocht en hebben geadopteerd vanuit het buitenland. Bij DeZadelkamer heb ik dan ook veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen! Tevens zijn we over dit onderwerp geïnterviewd hier en heb ik op dat interview hier een reactie geplaatst.


Enfin, de kerstkaarten zijn (bijna allemaal) verstuurd, waarschijnlijk lees je daarom dit bericht ook. De tweede editie van de traditionele DeZadelkamer Nieuwjaarswandeling is even uitgesteld. We mogen wandelen in de natuur - als we minimaal1.5 meter afstand houden van elkaar - maar om nu met een redelijk grote groep mensen en dieren vrolijk wandelend en lekker borrelend met hartige snacks en smaakvolle sloe - gin en - wodka grondig het nieuwe jaar in te wijden gaat wellicht te ver. Wat jij? Laat het me weten!

Om de kerstvreugde te vergroten vind je hier een heerlijke plaat en hier a poor substitutie daarvan, maar daarbij niet minder gemeend!

Happy Christmas, blijf gezond, heb een goed uiteinde en een nog beter begin!

Hartelijke groet,

Bernadette.


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page