top of page
Search

Herfst 2021

Updated: Jul 13, 2022

Het is alweer de herfst van 2021! Wat gaat dat snel!


Bij DeZadelkamer is er veel aan de hand. We zijn druk, hebben allemaal lieve, nieuwe klanten - en hun baasjes ;) - mogen verwelkomen en er zijn een paar aanpassingen.

Verruimde openingstijden

Allereerst hebben we de openingstijden opgeschroefd. We zijn nu op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 18:30 uur, in de weekenden zijn we open op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur en op de zondagen van 12:00 tot 14:00 uur. Zondagen willen we graag met name houden voor de echte spoedgevallen.

Emma

Je kunt natuurlijk een afspraak maken door te bellen, dan krijg je Mariska of mij aan de telefoon, of je kunt een afspraak maken met behulp van Emma. Emma vind je op www.dezadelkamer.eu/afspraak en is onze afspraken assistente. Deze assistente werkt alleen alleen voor de huisdieren, voor de paarden moet ruimer ingepland worden in verband met visite tijden en de te rijden routes (tenzij je met je paard naar de kliniek komt natuurlijk). Emma werkt ook niet voor de chirurgische ingrepen, gebitten of de huisvisites van de huisdieren, dat kan ze nog niet dus daarvoor moet ook apart een afspraak gemaakt worden.

Boetiek Kliniek

Iedereen heeft wel gemerkt dat er in diergeneeskundig Nederland al een tijdje een verandering aan de hand is. Veel klinieken en dier ziekenhuizen worden overgenomen door grote internationale bedrijven zoals Evidensia, Anicura en C.V.S.. Zo ook bij ons in de buurt, Dierenkliniek Kerkelanden is van Anicura geworden, Dierengezondheidscentrum Römer is al een tijdje van Evidensia en Dierenkliniek Gooiland is van C.V.S., om er maar 3 te noemen.


Om een beetje een front te vormen als zelfstandig ondernemers hebben Bouvien Brocks en ik Boetiek Klinieken opgericht. Daar komen binnenkort nog wat andere dierenklinieken bij, dierenklinieken van zelfstandig ondernemers zoals wij waar tijd, aandacht, kwaliteit en dierenliefde belangrijk zijn. Later hierover meer!

Hills en Royal Canin

Sinds deze zomer kun je bij ons voer van Hills en Royal Canin bestellen. We hebben uiteraard niet een mega-grote voorraad - daar hebben we gewoonweg de ruimte niet voor - maar we kunnen alles bestellen, gemakkelijk aan huis laten leveren en daarbij verkopen we dit voer tegen concurrerende prijzen.

DeZadelkamer Preventative Health Abonnementen

We hebben onze preventieve gezondheid abonnementen aangepast. We merken dat veel mensen alleen vlooien / teken middelen halen tijdens de lente/zomer - als het nodig is - en daarom hebben we dat aangepast naar 'seizoensgebonden'. Daarnaast is het niet voor elk dier nodig om alle vaccinaties te krijgen dus nu zijn de Kennelhoest-, Bordetella- en Rabies vaccinaties uit het plan gehaald en kun je deze indien gewenst krijgen maar dan met korting. Lopende abonnementen blijven gewoon gelijk tot het jaar om is, dan worden het nieuwe abonnement van toepassing. We hebben nu ook een katten en paarden abonnement, dat ziet er nu als volgt uit:

DeZadelkamer Goede Doelen 2021

Dierenkliniek DeZadelkamer steunt altijd goede doelen. Dit jaar hebben we veel doppen verzameld voor de KNGF, wil je meedoen? Lever je plastic doppen bij ons in en wij zorgen dat ze op het juiste adres komen. Daarnaast steunen we Natuurmonumenten, immers de natuur is een steeds schaarser wordend fenomeen en moet beschermd worden.


Stichting Dierenlot is het derde Goede Doel van DeZadelkamer. Vorig jaar ben ik vreselijk geschrokken dat er op steenworp afstand van mijn kliniek sprake was van vrij heftige verwaarlozing van 4 honden en een konijn. Verwaarlozing en mishandeling komt echt overal voor en Stichting Dierenlot doet fantastisch werk hier tegen. Vandaar dat wij ook hen graag steunen.

Huishoudelijke Mededeling over de Debiteuren

Vanwege mega oplopende debiteuren is het vanaf heden niet meer mogelijk om op rekening dieren te laten zien of behandelen bij ons. Dit geldt met name voor de paarden, dus tijdens visites heb ik een iPad bij me en zal dan direct factureren. Er kan dan per tikkie betaald worden of eventueel mag contant geld ook. Heel vervelend dat dit moet maar het is niet anders.


Kerstborrel 2021

Op 24 december willen we graag al onze klanten uitnodigen voor een kerstborrel, Corona willing uiteraard. Later meer hierover!

Nieuwjaarswandeling 2022

De eerste zaterdag van januari (dit jaar valt dit op 1 januari) lopen we weer onze jaarlijkse nieuwjaarswandeling, ook Corona willing.. Gezellig een rondje Spanderswoud met of zonder je hond(en), afgesloten met een heerlijke borrel en versnapering. Ideaal 'to get rid of the cobwebs' zoals ze over de plas plachten te zeggen ;) Ook hier over later meer!

Tot zover deze nieuwsbrief!

Blijf gezond en tot ziens in de kliniek of onderweg!

Hartelijke groet, mede namens Mariska,


Bernadette.


18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page