top of page
Search

Nieuwsbrief Juli 2023!

Updated: Jul 31, 2023

Beste mensen,


Het is alweer eind juli en de zomervakantie is begonnen. Een mooi moment om even wat nieuws van De Zadelkamer te delen!


De verbouwing is EINDELIJK achter de rug! Onze nieuwe mogelijkheden komen later in deze brief aan bod. Maar laten we beginnen met het belangrijkste nieuws!


Daphne is afgestudeerd als Dierenarts!

Allereerst is Daphne geslaagd voor het Dierenarts Examen! Een echte mijlpaal en iets om zo vreselijk trots op te zijn! Van Harte Gefeliciteerd Daphne.


Daphne studeerde natuurlijk niet alleen voor dierenarts maar ook voor gedragsdierenarts aan de Universiteit van Edinburgh. Bij dieren met gedragsproblemen haalt ze super resultaten, soms alleen al met tips en tricks. Mocht je interesse hebben in een consult voor een dier met een gedragsprobleem neem gerust contact op met Daphne: daphne@dezadelkamer.eu, of bel even met 035 2036996, dan plannen we je in!


Daphne komt vanaf augustus weer ons team versterken, ze werkt dan 2 dagen - op woensdag en donderdag. Daarnaast geeft ze de zeer populaire Puppy en Puppy Advanced cursussen! Voor meer informatie: www.dezadelkamer.eu/puppy en www.dezadelkamer.eu/gedragskliniek
Wachtruimte

We hebben een wachtruimte! De nieuwe ingang van de kliniek is aan de andere kant van het gebouw, daar is ook een overdekt stukje wachtruimte. Het is niet een dicht gemaakte ruimte, dieren vinden het nou eenmaal prettiger om niet in een afgesloten ruimte te hoeven wachten. Maar het is er wel droog en uit de wind dus dat is al beter, toch?


De hele kliniek, dus alle ruimtes die we gebruiken, zijn ingericht volgens het Fear Free Pets principe. Alles is zo gemaakt dat dieren zich optimaal op hun gemak voelen en dit hoort daar natuurlijk bij.


We werken nog steeds alleen op afspraak en dus hopen we dat wachten helemaal niet nodig is, maar deze ruimte is er voor als we toch een beetje uitlopen, of als je even moet wachten op een urine- of bloeduitslag, of bijvoorbeeld als je veel te vroeg voor je afspraak bent.

Je hoeft niet te wachten in de wachtruimte, de tuin mag natuurlijk ook, maar als het Hondenweer is is de optie van droog wachten wel lekker!


# Van Dale: hon·den·weer (het; o)

1 zeer slecht weer


;-)


Röntgen

We hebben een röntgen apparaat! Dus vanaf nu kunnen we röntgenfoto's maken. Bij kreupelheid, bij benauwdheid, bij het inslikken van vreemde voorwerpen, voor HD foto's, voor ED foto's, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Natuurlijk zijn we super blij hiermee en een röntgenfoto kost bij ons € 84,00 voor de eerste foto en de tweede en volgende foto's kosten € 35,00.


Sanimed - Een gezond leven begint met goede voeding

Recentelijk zijn we overgestapt van Hills naar Sanimed. Sanimed zegt over hun eigen product:

Een gezond leven begint met goede voeding. Dat geldt uiteraard ook voor uw hond of kat. Elk SANIMED product zit boordevol hoogwaardige, 100% natuurlijke ingrediënten voor een fit en gezond leven. Zo ondersteunt SANIMED uw viervoeter in iedere fase van het leven.


100% natuurlijk SANIMED maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Onze brokken worden gemaakt zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk en natuurlijk goed!


Eerlijke prijs Met SANIMED haalt u hoogwaardige voeding in huis voor uw hond of kat, tegen een eerlijke prijs.


Bewezen effectief De samenstelling van ieder SANIMED product berust op wetenschappelijke onderbouwing, onderzoek en continue monitoring. Dit maakt SANIMED producten bewezen effectief.


Nederlands product SANIMED honden- en kattenvoeding wordt gemaakt in onze eigen Nederlandse fabriek in Veghel waar ook onze onderzoeksafdeling gevestigd is. Hierdoor hebben we continu zicht op de kwaliteit van onze producten.


Het mooie is ook dat we Sanimed voer kunnen aanbieden met korting: voor elke 10e verpakking krijg je de 11e gratis. En tot nu toe vallen de resultaten niet tegen, de dieren vinden het heerlijk! De website: https://www.sanimed.nl

Factoring

Per 1 augustus gaat er wat veranderen in onze facturering. We hebben alweer een poosje een pinapparaat en dus gaan we er per 1 augustus van uit dat iedereen gewoon direct afrekent. Mocht er nou een probleem zijn met betalen dan maakt dat natuurlijk niet uit, maar dan hebben we een factoringsbedrijf die ons de ellende van het factureren uit handen neemt. Hopelijk krijgen we op deze manier - veel - minder debiteuren en dat komt weer ten goede van, nou je weet wel, De Zadelkamer.


Als een klein en onafhankelijk bedrijf kan ik het me niet veroorloven bedragen te laten uitstaan. Als je direct betaald dan bespaar je de €7.50 dat het kost om IM Nederland het factureren te laten uitvoeren.


Dit geldt natuurlijk ook voor de paarden klanten: òf direct betalen, òf de factuur gaat via IM Nederland. Meer informatie over factoring met IM Nederland vind je hier.

De Tuin

Het afgelopen jaar hebben we - lees ik - ongeveer 175 nieuwe planten in de tuin aangeplant. Daaronder een perenboom, pruimenboom en 2 appelbomen, een zwarte bes, twee frambozen, een rode bes en een blauwe bes, een braam en legio aan Meidoorn, Sleedoorn, Vlier en beukhaag plantjes. 'Gelukkig' is het een natte zomer in Nederland tot nu toe dus de nieuwe aanplanten lijken het goed te doen!


Voor je het weet is de "pluktuin" een feit! We houden je op de hoogte!


Tot zo ver het nieuws van juli '23 van Dierenkliniek De Zadelkamer!

Ik wens je een hele fijne avond! Mede namens mijn fantastische team,


Hartelijke groet,

Bernadette.


35 views0 comments

Komentáře


bottom of page