top of page
Search

Uniek voor mens en dier


Dankzij een goed doordachte en zeer diervriendelijke herinrichting van dierenkliniek de Zadelkamer is er nu ruimte voor meer cliënten. Heeft u in uw kennissenkring of familie mensen die de combinatie vakkunde en dierenliefde zéér belangrijk vinden, stuur ze dan deze mail door, zodat we kennis kunnen maken.Uw huisdier is ook ons lief


De innovatieve aanpak van dierenkliniek De Zadelkamer slaat aan en wordt alom hooggewaardeerd. “Dierenartsen met hart voor uw dieren en oog voor u”. Dat is het credo waar alles om draait bij De Zadelkamer.


Bij de gerealiseerde herinrichting van de kliniek is dan ook uitgegaan van de dieren die er te gast zijn. Gebruikte materialen en kleuren zorgen dat nagenoeg elk dier zich op zijn/haar gemak voelt en géén stress ondervindt. Wel zo fijn, ook voor de ‘baasjes’.
Ook aan de mens wordt gedacht Wij werken voornamelijk op afspraak. De wachtruimte is dan ook hoofdzakelijk rustig. Rust voor u, rust voor uw huisdier. En als ú moet wachten terwijl uw huisdier wordt behandeld kunt u, als u wilt, zo de pluktuin in wandelen.


Extra dierenarts: Daphne De capaciteit van Dierenkliniek De Zadelkamer is vergroot met een tweede dierenarts: Daphne Wink. Dat betekent dat wij nog meer aan de sterk groeiende vraag naar onze artsenpraktijk kunnen voldoen. Daphne doet naast haar werk als dierenarts ook een studie gedragstherapie voor dieren aan de universiteit van Edinburgh. Dus heeft of kent u een dier met gedragsproblemen, neem contact op!Kent u in uw omgeving mensen met huisdieren die de vakkunde en dierenliefde van hun dierenarts zéér belangrijk vinden, wijs ze dan a.u.b. op de vele aantrekkelijke pluspunten van onze kliniek en laat ze liefst snel contact opnemen (er zijn al best veel nieuwe aanmeldingen).

Als u deze mail doorstuurt kunnen zij gebruik maken van de aanmeldbuttons in deze mail, maar gewoon een telefoontje mag natuurlijk ook:

035 - 203 69 96
17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page